Invitație la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Avem plăcerea de a vă invita să participați la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizată de către Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare.

Continuă să citești Invitație la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Masa Rotundă la Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava

Joi 8 Decembrie 2022, în sala de festivități a Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava, a avut loc Masa Rotundă din cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizată de Asociația GO-AHEAD împreună cu ASSED – Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare (ASSED).

Continuă să citești Masa Rotundă la Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava

Asociația GO-AHEAD anunță al doilea EVENIMENT DE CONȘTIENTIZARE din cadrul campaniei #CurajulNUareGen

Joi, 20 Octombrie 2022, începând cu ora 8:30, la Mandachi Hotel & Spa, Salon King, din Suceava va avea loc cel de-al doilea Eveniment de Conștientizare al proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizat împreună cu Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare.

Continuă să citești Asociația GO-AHEAD anunță al doilea EVENIMENT DE CONȘTIENTIZARE din cadrul campaniei #CurajulNUareGen

Căutăm voluntari pentru proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Vrei să iei parte la un proiect educațional menit să schimbe mentalități? Îți dorești să te implici în activități educaționale ce au scopul de a oferi șanse egale la educație fetelor, de a reduce abandonul școlar și a crește calitatea actului de învățământ? Te așteptăm în echipa noastră!

Continuă să citești Căutăm voluntari pentru proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Noi activități în cadrul proiectului „Instruire europeană pentru incluziunea socială”

Proiectul finanțat prin Programul Erasmus+ cu acțiunea cheie K1 – Proiecte de mobilitate pe domeniul Educaţia adulților, cu titlul  Instruire europeană pentru incluziunea socială și numărul de identificare al contractului [2019-1-RO01-KA104-062738], pe o durată de 20 de luni, septembrie 2019 – mai 2021, prelungit până în mai 2022 din cauza situației pandemice, și-a desfășurat o parte dintre activități în perioada 1-9 August 2021, în Istanbul.

Continuă să citești Noi activități în cadrul proiectului „Instruire europeană pentru incluziunea socială”

Alătură-te și tu proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Vă invităm să participați la procesul de selecție a candidaților la activitățile organizate în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, implementat de către Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Asociația GO-AHEAD, în calitate de Promotor al finanțării, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, în calitate de Parteneri, în regiunea de dezvoltare Nord – Est a României.

Continuă să citești Alătură-te și tu proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

ElectroEurocompetențe Profesionale la elevi VET prin programul Erasmus

Proiectul aprobat prin Programul Erasmus+, acțiunea cheie KA1 – 2018, cu titlul +ElectroEurocompetenţe Profesionale la elevi VET prin programul Erasmus+, numărul 2018-1-RO01-KA102-047652, răspunde la nevoia de formare profesională a specialistilor din domeniul electronicii, electric si al automatizărilor, nevoie identificată în unitățile școlare sucevene cu profil tehnic, corelată cu cerința de specialiști în acest domeniu pe piața forței de muncă la nivel local și național.

Continuă să citești ElectroEurocompetențe Profesionale la elevi VET prin programul Erasmus

Masă rotundă pentru implementarea politicilor și legislației privind drepturile omului și egalitate de gen

Asociaţia Şcolară Suceveană pentru Educaţie şi Dezvoltare, în calitate de partener al proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, a organizat astăzi, 25 Iunie 2021, la Colegiul Tehnic Petru Muşat din Suceava, o masă rotundă pentru implementarea politicilor și legislației privind drepturile omului și egalitate de gen.

Continuă să citești Masă rotundă pentru implementarea politicilor și legislației privind drepturile omului și egalitate de gen

EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, proiect dedicat tinerelor din județele Neamț și Suceava

Asociația GO-AHEAD București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, a lansat pe data de 1 Martie 2021 proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație.

Continuă să citești EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, proiect dedicat tinerelor din județele Neamț și Suceava

Conferința lansare proiect EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în calitate de partener al proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, vă invită în data de 17 Mai 2021, începând cu ora 10:00, la conferința de lansare a proiectului care va avea loc în Sala de festivități a Colegiului Tehnic Gheorghe Cartianu din Piatra-Neamț.

Continuă să citești Conferința lansare proiect EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație