Invitație la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Avem plăcerea de a vă invita să participați la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizată de către Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare.

Continuă să citești Invitație la conferința de închidere a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Masa Rotundă la Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava

Joi 8 Decembrie 2022, în sala de festivități a Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava, a avut loc Masa Rotundă din cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizată de Asociația GO-AHEAD împreună cu ASSED – Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare (ASSED).

Continuă să citești Masa Rotundă la Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava

Asociația GO-AHEAD anunță al doilea EVENIMENT DE CONȘTIENTIZARE din cadrul campaniei #CurajulNUareGen

Joi, 20 Octombrie 2022, începând cu ora 8:30, la Mandachi Hotel & Spa, Salon King, din Suceava va avea loc cel de-al doilea Eveniment de Conștientizare al proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, organizat împreună cu Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare.

Continuă să citești Asociația GO-AHEAD anunță al doilea EVENIMENT DE CONȘTIENTIZARE din cadrul campaniei #CurajulNUareGen

Căutăm voluntari pentru proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Vrei să iei parte la un proiect educațional menit să schimbe mentalități? Îți dorești să te implici în activități educaționale ce au scopul de a oferi șanse egale la educație fetelor, de a reduce abandonul școlar și a crește calitatea actului de învățământ? Te așteptăm în echipa noastră!

Continuă să citești Căutăm voluntari pentru proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Alătură-te și tu proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Vă invităm să participați la procesul de selecție a candidaților la activitățile organizate în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, implementat de către Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Asociația GO-AHEAD, în calitate de Promotor al finanțării, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, în calitate de Parteneri, în regiunea de dezvoltare Nord – Est a României.

Continuă să citești Alătură-te și tu proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație